46.lv
Otrdiena, 2024. g. 14. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis/ Тамра, Марк
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzekniete pārstāv Latviju "Miss World"

Фото: thepageantnetwork.com
„Vice-mis Rēzekne” un „Mis Latvija” 2012 titula ieguvēja rēzekniete Liliana Garkalne 21. novembrī devās uz Londonu, lai pārstāvētu Latviju  lielākā un pazīstamākā konkursā „Miss World-2014”,, liecina Intas Fogeles paziņojums medijiem. 
Liliana pašlaik studē politikas zinātni Latvijas Universitatē un jau ir paspējusi pabūt konferencēs un studiju braucienos Polijā, Beļģijā (NATO mītnē) un Zviedrijā, kā arī ir pielietojusi savas iegūtās zināšanas strādājot Rēzeknes pilsētas domē. Rēzeknē Liliana ir pazīstama kā labdarību pasākumu organizētāja. Viņa arī ir starptautisko skaistuma konkursa Taizemē „SUPERMODEL INTERNATIONAL 2012” dalībniece.

Kopā ar Lilianu konkursā piedalās un cīnās par "Mis Pasaule 2014" kroni vēl 122 skaistuma karalienes, kuras arī ir savu valšu nacionālo konkursu uzvarētājas, Hondurasas pārstāve nepiedalās, jo diemžēl tika nogalināta. 
 
"Miss World 2014" fināls notiks 14.decembrī Lielbritānijas galvaspilsētā Excel izstāžu hallē, proti uz doto brīdi tas ir konkursa maratona galanedēļa un kā saka pati Liliana, pēdējo nedēļu skaistules visvairāk laika pavada mēģinājumos gatavojoties fināla šovam, kas arī tiks rādīts TV tiešraidē ASV, Lielbritānijā, Āzijas valstīs, Filipīnās un Latīnamerikā. Finālšova ieraksts tiks rādīts pa televīziju vēl vairākās valstīs. Fināla šova vadītāji būs Megana Jonga, dotajā brīdī Miss World 2013 titula īpašniece, aktieri Tims Vincents un Frankijs Cena.

 
"Mis Latvia" aģentūras direktore Inta Fogele un "Mis Latvija 2012" fināliste Anželina Lucenko arī ieradušās Londonā, lai atbalstītu Lilianu šajā grūtajā posmā. Arī Rēzeknes konkursa organizatore Ineta Zeila, Latvijas Televīzijas Igors Dmitrijevs un Aigars Matisovs Misters Rīga titula uzvarētajs un Misters Latvija konkursa finālists , ir atbraukusi Londona, lai atbalstītu Lilianu.

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"